Wednesday, November 28, 2007

Ola and Kari Nordmann


(Photo: Helene Reisænen)

20 comments:

Anonymous said...

hahaha så jævlig bra! hotte mennesker!! <3<3<3

Anonymous said...

Jeg vet jeg kommer til å høres ut som en bitch, men igjen bilder av vennene deres. Hvis dere er så uinspirerte kanskje dere burde vurdere å droppe hele sida?

Kamilla said...

La nå de som driver med the way-farers drive med siden på sin egen måte! Whatsoever om det er bilder av venner/bekjente? Jeg blir isåfall veldig inspirert :) Anyways det er vanskelig å finne noen i Oslo med bra stil. Veldig vanskelig!

Helene said...

Please read this and you'll know why we do what we do.

http://findui.blogspot.com/2007/11/way-farers.html

Thanks, Kamilla :-)

mmariel said...

Beautiful :)

Jenny said...

Det var jeg som skrev i stad. Ja, jeg skjønner at dere vil ta bilder av vennene deres, og ja dere har alle veldig kul stil, men dere virker ikke særlig inspirert til å drive med en slik side, så jeg skjønner ikke helt hvorfor dere gjør det. "Det er veldig vanskelig å finne noen i Oslo med bra stil". Hvis dere mener at Oslo er så håpløs, så hvorfor driver dere med det da?

tk said...

alt det helene har skrevet på bloggen sin taler vel nok? vi gjør driver med the way-farers når vi har tid fordi det kan være morsomt. vi er ikke ute etter å vinne en award i beste street-styleblogg eller noe. vi er bare helt randome mennesker som liker å ta bilder av andre mennesker som vi synes har bra stil. og nei, vi vil nok ikke droppe siden. da poster vi heller masse bilder av de kule vennene våre så andre mennesker kan bli inspirert :-D nuff said!

Anonymous said...

jenny: "Hvis dere er så uinspirerte kanskje dere burde vurdere å droppe hele sida?"

Um, what? Folka bak sida er superinspirerte, men det er ikke Osloborgere når det kommer til mote og klær.
Hvis det er deres venner som kler seg best, then so be it. Hvis du misliker The Way-Farers så jævlig sterkt, og bare blir provosert av bildene, så finn deg en annen street style-side.

Helene said...

Jenny: Leste du ikke? Vi er ikke som alle andre. Vil nok si vi legger mer vekt på å vise moteriktige folk i Oslo enn å bare vise folk vi finner på gata.

"I think there's been a reader/writer misunderstanding, and because of this I strongly aplogise that we haven't stressed our vision of this and our goals properly."

To other comments: thank you for your support, we appreciate it! We've only just begun and there's many days, weeks, months.. years (!) to look forward to.

Anonymous said...

Silje sa da aldri at at DINE venner kler seg best, men the way-farers sine venner gjør. Totally agree!

Anonymous said...

Jenny: Du bør nok lese det jeg skrev på nytt igjen.

Anonymous said...

/yaaaaaaawn....

Anonymous said...

Bra alle kommentarene er på norsk, for det virker utrolig uprofesjonelt å krangle med folk som har skrevet kjipe kommentarer. Bare ignorer dem!!! De er ikke verdt å bruke tid på. Fortsett å ta bilder av stilsikre folk uansett hvem det måtte være - unge eller gamle, venner eller fiender. Det spiller ingen rolle hvem de er, bare de ser bra ut!!!

Nia said...

Hmm, dette var interessant lesestoff for å si det mildt.

Først må jeg si at antrekkene er fine. Spessielt gutten sin, synes alle gutter burde kle seg sånn ;) Jenta har jeg sett før på denne bloggen. Synes hun var kledd kulere da, dette var kanskje litt ordinært, men for all del hun ser jo så absolutt ikke dårlig ut.

Når det er sagt, så synes jeg dere er litt urettferdig mot jenny. Hun er kanskje litt drøy i måten hun formulerer det på, men hun henter seg da opp igjen. Uannsett, det jeg ville si er at kritikk vil komme. Jeg er forsåvidt ikke enig med jenny, jeg synes at de dere tar bilder av (selv om det kunne vært litt oftere ;D) er ofte veldig bra kledd. Men jeg synes noen av dere har en litt barnslig tilnerming til det å drive en blogg. Beklager å måtte si det, men dere virker veldig umodne og uprofesjonelle til tider. Og for all del, dette er ment som konstruktiv kritikk.

Anonymous said...

Kult at dere driver en streetstyle side, men for å være ærlig så tar dere ikke bilde av Oslos mest velkledde mennesker. Jeg føler at det blir de "samme type" menneskene, de som så desperat skal skille seg ut eller som vi fint kaller det, personnlig stil. Jeg synes dere skal være litt mer alsidige, kanskje finne nye steder å ta bilder? Blir litt flau at dette skal være de mest trendy menneskene i Oslo..

fashion-L said...

Jeg er litt enig med barnslig-kommentaren til nia her oppe. Men det virker som helene tar det litt mer seriøst og er hakket mer profesjonell enn de andre.
Med dette sagt så syns jeg det er en super blogg og det spiller ingen rolle om dere tar bilder av venner eller ukjente så lenge de er stilfulle.

Og til det den siste anonyme sa, så må jeg si meg ganske uenig. For det virker som om theway-farers jentene har sitt eget syn på hva de vil formidle - og da må de få lov til det. Det er deres blogg og som helene skrev i innlegget sitt så er det en blogg med litt avslappet forhold.

Helene said...

Jeg syns dere skal slutte å kritisere måten vi driver siden -vår- på, og heller konsentrere dere om hva det hele handler om: bilder av mennesker med forskjellig stil :-)

anders said...

kan dere ikke bare fjerne kommentarfunksjonen, det suger skikkelig.

Anonymous said...

dere burde ikke gidde å svare på kritikk når dere får det, la folk mene det de vil og la det være med det. de fleste gidder ikke å skifte mening bare dere kommer med noen gode argumenter. la de si sitt og så kommer de ikke tilbake for å si mer i samme kommentarfelt, og folk leser ikke de teite samtalene deres. for det blir ærlig talt litt stakkarslig å lese diskusjonene om hvorvidt dere tar bilder av vennene deres eller ei. bare do your thing og drit i å svare når folk ikke liker det. i verste fall kan dere jo prøve å ta til dere noe av det de menneskene sier.

THE WAY-FARERS! said...

men alle har jo så forskjellige meninger. du mener at vi ikke skal bry oss fordi det er stakkarslig å lese samtalene, men vi syns ikke det, og vi gjør akkurat som vi vil. hvis vi ikke svarer så virker det som om vi ikke greier å argumentere for det vi gjør.